Remppaa pienellä budjetilla



 Lauantaina sain mahtavan idean kauppareissulla, maalataan katto. Oikeastaan se oli varmaan muhinut päässäni jo pidemmän aikaa, sopiva hetki vain puuttui, NYT oli siis aika.

Kuten usein remonttihommissa käy, niin ne tuppaa hiukan leviämään, niin kävi tässäkin jo alkumetreillä. Ensiksi piti purkaa vain yläkaapit jotta pääsee maalaamaan niiden päältä kattoa, sitten purettiinkin jo koko kaapisto ja seuraavana olikin idea purkaa seinä ja poistaa tapetit ja maalata oikeastaan koko talon katto ja vaihtaa lattia ja tehdä keittiöremontti ja kaikista mahtavin idea oli se, että tehdään pienellä budjetilla... niin,siis tämäkin oli minun ideani johonka pienten laskutoimitusten jälkeen myös mieheni suostui. Toisin sanoen: Tehdään kaikki mahdollinen itse ja kun mieheni olisi ruvennut levyttämään seiniä piiloon, niin minä olin vain tapetinpoiston, tasoituksen ja maalauksen kannalla.

Kaiken vapaa-ajan olen irroitellut tapetteja, maalannut kattoa ja hionut seiniä, kun mies on tasoittanut, maalannut, hionut ovet uutta maalia odottelemaan. Ei ole, eikä taida tulla vähäänaikaan vapaa-ajan ongelmia.

Kuvissa katto saanut jo valkoisen maalin pintaan ja tapetin poisto menossa. Tämän jälkeen inhoan varmaan tapetteja, koska meillä on lähestulkoon joka paikka tapetoitu ja haluaisin tapettejen tilalle maalin.

Remontti siis alkoi ja vielä muutaman remppapäivän jälkeen olemme ihan sovussa.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pentulaatikko ja leonbergi pennut

Viikon ruokalista